|
Dzisiaj jest 26.04.2024 11:21
|
Posty bez odpowiedzi | Aktywne tematy
jaga51
|
: 11.10.2017 18:59 |
|
Rejestracja: 28.02.2013 21:23 Posty: 7869
Pochwały: 24
|
lucy23-61 pisze: Hej, się pochwalę. Zrobiłam dziś pierwsze swoje domowe masło. Zajęło mi to całe 15 minut, jestem z siebie dumna, a masełko pyszne. próbował ktoś jeszcze? Czyżbyś zaczęła hodować krowy? Robiłam , dawno temu, jak kupowaliśmy mleko dla dzieci u rolnika i zostawało śmietany. Rzeczywiście jest zupełnie inne niż to sklepowe.
|
|
Na górę |
|
|
wawik
|
: 11.10.2017 19:27 |
|
Rejestracja: 10.04.2011 17:17 Posty: 11248 Lokalizacja: Rybnik
Pochwały: 19
|
lucy23-61 pisze: Ze śmietany 30% Piątnicy teściowej zrobiłam, pyszne jest. W słoiku?
|
|
Na górę |
|
|
wawik
|
: 11.10.2017 20:01 |
|
Rejestracja: 10.04.2011 17:17 Posty: 11248 Lokalizacja: Rybnik
Pochwały: 19
|
lucy23-61 pisze: edit, to ja napisałam "teściowej"??, zmieniłam, o Tesco chodziło. A już myślałem że nie zauważysz.
|
|
Na górę |
|
|
ewiszcze
|
: 12.10.2017 12:00 |
|
Rejestracja: 05.02.2015 12:05 Posty: 352 Lokalizacja: lubelskie
Pochwały: 0
|
można też w robocie kuchennym nastawić i też się zrobi masełko
|
|
Na górę |
|
|
wawik
|
: 12.10.2017 14:31 |
|
Rejestracja: 10.04.2011 17:17 Posty: 11248 Lokalizacja: Rybnik
Pochwały: 19
|
Jaka powinna być optymalna temperatura śmietany?
|
|
Na górę |
|
|
Kto jest online |
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości |
|
Nie możesz tworzyć nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz dodawać załączników
|
|
|