|
Dzisiaj jest 27.04.2024 18:00
|
Posty bez odpowiedzi | Aktywne tematy
Autor |
Wiadomość |
eDorka
|
: 31.01.2014 13:49 |
|
Rejestracja: 05.04.2013 11:41 Posty: 10940 Lokalizacja: Wrocław
Pochwały: 10
|
Brzmi wspaniale.... Aż sama mam ochotę
_________________ Czy nie starczy, że ogród jest piękny? Czy muszą w nim jeszcze mieszkać wróżki? - Douglas Adams Byłoby miło Ciasny, ale własny: część IVMoje doniczkowce: część 2
|
|
Na górę |
|
|
gregorius
|
: 05.02.2014 15:30 |
|
Rejestracja: 10.10.2007 22:30 Posty: 17136 Lokalizacja: UK
Pochwały: 18
|
Mniam, mniam, z chęcią bym skosztował
_________________ "Nie miej wątpliwości: chwasty wygrają. Ostatni ruch zawsze należy do Natury" Pozdrawiam
|
|
Na górę |
|
|
annapopielec
|
: 05.02.2014 15:49 |
|
Rejestracja: 20.07.2012 10:51 Posty: 698 Lokalizacja: Medyka
Pochwały: 5
|
Grzesiu, sos chrzanowy jest przepyszny. Jeśli tylko zechcesz napiszę Ci przepis. Chyba, że nie lubisz na ostro
_________________ Jestem na FB annapopieleczielonomimojskalniakPozdrawiam - ANIA
|
|
Na górę |
|
|
gregorius
|
: 05.02.2014 15:57 |
|
Rejestracja: 10.10.2007 22:30 Posty: 17136 Lokalizacja: UK
Pochwały: 18
|
O tak bardzo proszę o przepis
_________________ "Nie miej wątpliwości: chwasty wygrają. Ostatni ruch zawsze należy do Natury" Pozdrawiam
|
|
Na górę |
|
|
annapopielec
|
: 05.02.2014 16:20 |
|
Rejestracja: 20.07.2012 10:51 Posty: 698 Lokalizacja: Medyka
Pochwały: 5
|
Sos chrzanowy 4 łyżki startego chrzanu ( może być ze słoika, zazwyczaj daję cały słoiczek, żeby smak był ostry) 2 łyżki mąki 4 łyżki gęstej śmietany 30 % - ja daję albo swoją jak mam od krowy albo kupuję 18 1 kostka rosołowa 2 jaja ugotowane na twardo szczypta kwasku cytrynowego sól, cukier
Robimy wywar z kostki,Z mąki i masła robimy białą zasmażkę i rozprowadzamy zimnym wywarem z kostki. Dodajemy chrzan ze słoika, sól, cukier, kwasek i śmietanę. Zagotować i wymieszać z posiekanym jajkiem. SMACZNEGO !!!
_________________ Jestem na FB annapopieleczielonomimojskalniakPozdrawiam - ANIA
|
|
Na górę |
|
|
gregorius
|
: 05.02.2014 16:23 |
|
Rejestracja: 10.10.2007 22:30 Posty: 17136 Lokalizacja: UK
Pochwały: 18
|
W przyszłym tygodniu wypróbuję Pięknie dziękuję za przepis
_________________ "Nie miej wątpliwości: chwasty wygrają. Ostatni ruch zawsze należy do Natury" Pozdrawiam
|
|
Na górę |
|
|
wawik
|
: 18.12.2015 20:10 |
|
Rejestracja: 10.04.2011 17:17 Posty: 11248 Lokalizacja: Rybnik
Pochwały: 19
|
W tym artykule jest podpowiedź jakie ryby kupować, a jakie nie kupować, czyli omijać z daleka.
|
|
Na górę |
|
|
roh65
|
: 18.12.2015 23:39 |
|
Pochwały: 0
|
Wczoraj kupiłem tołpygę - świeży filet bez skóry i to w super cenie. Przy zakupie sprawdziłem jej zapach - mięsko świeże w żywych barwach - dziś zjedzona. Natomiast karp mrozi się na Wigilijny stół. Był żywy z pocysterskich stawów. Oczka miał bystre ,skórę w wyrazistym kolorze...
|
|
Na górę |
|
|
roh65
|
: 22.12.2015 23:15 |
|
Pochwały: 0
|
Dokupiłem jeszcze dzwonki karpia wędzonego. Od święta karp żywy ale w roku - przynajmniej jesień/wiosna - ten wędzony. Smakuje na szybko wyśmienicie aczkolwiek konsumuje go od niedawna bo zawsze "wędzony" kojarzył mi się z węgorzem ,makrelą itp. A tu karp za jedyne 26zł/kg!
|
|
Na górę |
|
|
Kto jest online |
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości |
|
Nie możesz tworzyć nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz dodawać załączników
|
|
|