Nie spodziewałam się, aż tylu odpowiedzi. Cieszy mnie bardzo, że odwiedzacie mój wątek i mimo, że to dopiero początek, to już widać zainteresowanie nim.
Nogros planuję skalniak, o ile będę miała go czym zapełnić. Niestety jednak skupiłam się na skrzynkach, więc co do skalniaczka jeszcze żadnych konkretnych planów nie mam.
Mira dziękuję bardzo za komentarz i odwiedziny.
Debra witam, dziękuję za komentarz i odwiedziny. Ja zazwyczaj muszę mieć wszystko zaplanowane. Chociaż niestety zawsze jak coś zaplanuję to ktoś albo coś psuje mi te plany. Wcześniej nie planowałam co będę miała na balkonie i nie najlepiej wyglądał, bo nie wiele na nim było. W tym roku mam zamiar to zmienić.
Anka witam i dziękuję

Ten biały nalot u mnie się pojawił przy werbenie, jednak poprzez zraszanie to znikało. Wydaje mi się, że pojawiał się on przez niewietrzenie siewek. Teraz pilnuję, żeby na godzinkę lub dwie wszystkie poodkrywać.
Kasia Ciebie też serdecznie witam i dziękuję za komentarz. Szczerze mówiąc to mam nadzieję, że sąsiedzi się zdziwią, a zwłaszcza jeden, który zawsze zachwycał swoimi begoniami.

Jeśli chodzi o pnącze, to od wielu wielu lat mamy na balkonie drewnianą drabinkę. Na razie śnieg zasypał mi balkon, więc nie mogę wyjść zrobić zdjęcia.

Może nie jest jakaś super, ale spełnia swoją rolę, a jak roślina ją zakrywa to wygląda pięknie.
Za chwilę umieszczę nowe zdjęcia, tylko muszę je trochę pozmniejszać.